Hawken, shooter Free-To-Play, se mută pe Steam

Hawken, shooter Free-To-Play, se mută pe Steam

Jocul shooter Free-To-Play Hawken va ajunge în curând pe platforma celor de la Valve.

Hawken Steam

Raportările spun că jocul shooter Free-To-Play Hawken va ajunge pe platforma Steam în curând. După spusele dezvoltatorului, Adhesive Games, se dorește ca toți utilizatorii să facă această mutare. Aceeași situație a avut loc și cu War Thunder, simulatorul de World War 2 de tip arcade.

Invitațiile pentru a trece pe platforma Steam au început să fie trimise în cursul zilei de ieri, iar jucatorii nu își vor putea crea un cont nou până când migrarea nu este completă și este lansat un update. Așadar, jucătorii noi vor mai avea puțin de așteptat dacă nu au apucat să își creeze un cont până acum.

După ce jocul shooter Free-To-Play Hawken este mutat și integrat pe Steam, jucătorii vor avea nevoie desigur de un cont pe această platformă.

Este necesară downloadarea jocului din nou, prin serverele Steam, lucru care nu este deloc plăcut. Utilizatorii mai experimentați pot încerca să mute jocul în directorul Steam, cel mai probabil în subdirectorul Common. Totuși, nu încercați asta dacă nu sunteți familiari cu sistemul. Jucătorii pot beneficia astfel și de funcțiile pe care le oferă Steam, funcții ca microtranzacții, ce permit achiziția de elemente în cadrul jocului.

Citește și: