H2O protejează de apă orice fel de dispozitiv – MWC 2014

, 27 Feb, 17:39

H2O este practic un startup, o companie mică ale cărei urme pe internet sunt destul de limitate, însă care dezvoltă un concept interesant.

H2O

Foto: Playtech.ro (H2O )

Dacă mulți dintre producători folosesc carcase rezistente la apă și un sistem destul de complicat de etanșare a componentelor pentru a fi rezistente la apă. H2O merge direct la sursă pentru a acoperi toate circuitele cu un strat foarte subțire ce are la bază silicon. Acesta protejează toate componentele, circuitele și conexiunile împotriva apei, în același timp permițând curentului electric să treacă fără nici o problemă.

Sistemul lor este disponibil la nivel industrial și, chiar dacă sunt și alți producători care fac asta, chiar și pentru consumatori în mod direct, mi-au trezit interesul pentru că i-am văzut fizic aici, la Barcelona.

Pelicula de silicon transparent rezistă și este garantată timp de 10 ani, în ideea în care dispozitivul respectiv nu va fi folosit chiar tot timpul sub apă. La stand aveau un iPhone scufundat în apă de mai bine de jumătate de oră și un computer de dimensiuni foarte mici care se ”bălăcea” în bazinul respectiv încă de la începutul târgului.

Protectie la apa H2O

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail