Google Smarty Pins îți testează cunoștințele de geografie

Google Smarty Pins îți testează cunoștințele de geografie

Google Smarty Pins îți testează cunoștințele cu ajutorul unui joc interactiv ce folosește Google Maps. Jocul a fost lansat astăzi și este disponibil pentru toți cei care cunosc limba engleză.

Google Smarty Pins

Google Smarty Pins te ajută să îți verifici cunoștințele de geografie cu ajutorul a 6 categorii, Featured Topics, Arts & Culture, Science & Geography, Sport & Games, Entertainment și History & Current Events și pot să spun, după câteva minute de joc, că este chiar foarte interesant, deși cunoștințele mele de geografie nu sunt cele mai variate.

Primești un link de genul ”Wienerschnitzel și Wiener Sausage sunt ambele denumite după acest oraș, capitala Austriei.” și trebuie să lași marker-ul cât mai aproape de locația respectivă. Câteodată e vorba de o țară, un oraș, sau o locație specifică. Desigur, pentru a sărbători Cupa Mondială, Google a adăugat și o serie de întrebări de trivia în categoria Featured.

Google Smarty Pins Austria

Jucătorii încep cu 1609 de puncte și pierd puncte pentru fiecare kilometru diferență față de răspunsul corect. Cele 1609 puncte reprezintă kilometri, iar pentru utilizatorii sistemului de măsurare imperial aceste 1609 puncte se traduc în 1000 de mile. Jocul este interesant și interactiv, funcțional momentan pe desktop, și folosește o serie de API-uri și componente Web precum și tehnologia HTML5.

Dacă doriți să îl încercați, acesta este disponibil în linkul următor: Google Smarty Pins.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: