23 ian. 2014 | 18:35

Google nu are planuri pentru Bitcoin, deocamdată

ACTUALITATE
Google nu are planuri pentru Bitcoin, deocamdată

Google lucrează să dezvolte cât mai mult Google Wallet, iar astăzi a apărut un zvon cum că ar vrea să introducă și Bitcoin-ul ca posibilitate de plată. 

Google Bitcoin

Reddit este forumul de unde a plecat acest zvon, însă rămâne doar un zvon pentru că un purtător de cuvânt al companiei a declarat că momentan nu există planuri pentru moneda virtuală. Totuși, este o idee destul de bună să introduci și această metodă de plată pe viitor, când probabil se va stabiliza.

”În timp ce continuăm să lucrăm la Google Wallet, suntem deschiși la o mare varietate de sugestii. Interacționăm în mod continuu cu utilizatorii de Wallet pentru a obține informații vitale și a îmbunătăți produsul, nu există însă nici o schimbare vis a vis de poziția noastră: nu avem planuri curente în ceea ce privește Bitcoin.”

Utilizatorul Reddit JasonBored spune că a primit un email de la vicepreședintele Google Wallet, Sridhar Ramaswamy, care confirmă acest lucru, de aceea a și pornit discuția pe forum. Momentan, planurile se pare că sunt stabilite, compania este probabil destul de interesată de subiect, iar politica lor se poate schimba destul de rapid.

Monedele virtuale Bitcoin câștigă din ce în ce mai mult teren, în 2014 existând posibilitatea să fie acceptate ca metodă de plată de foarte mulți comercianți, unii dintre ei destul de mari. Ce pronostic dați Bitcoin?

Google Bitcoin Email