Google nu e de acord cu aplicațiile de conținut explicit de pe Chromecast

Google nu e de acord cu aplicațiile de conținut explicit de pe Chromecast

Pentru cei interesați de streaming-ul de materiale pornografice, Google Chromecast este un serviciu ce nu permite distribuția acestora.

Google Chromecast

Playboy TV este una dintre cele mai recente aplicații pentru serviciul de streaming oferit de Google, acesta nefiind disponibilă pentru Chromecast. Aplicația era deja gata și aștepta doar aprobarea companiei pentru a fi făcută publică. Google a lansat SDK-ul pentru Chromecast, însă alături de acesta au venit și Termenii de Folosire ai serviciului, pe care dezvoltatorii trebuie să îl bifeze înainte de a trece mai departe la creare sau modificarea aplicațiilor. Una dintre cele mai importante reguli este că nu este permis conținutul explicit.

Acesta este un exercițiu relativ inutil și nu se știe de ce Google nu poate bloca direct accesul la acest tip de conținut dacă nu îl dorește pe platforma Chromecast. Chiar dacă aplicații precum Playboy TV nu își vor mai găsi locul în cadrul magazinului online, utilizatorii pot deschide liniștiți browser-ul și naviga către conținutul foarte explicit pe care și-l doresc. Probabil că au existat o mulțime de probleme legate de acest tip de conținut și au decis să lanseze doar un set nou de Termeni de Utilizare, în speranța că acest lucru îi va absolvi de orice vină în acest sens.

Etichete: