30 mai 2014 | 19:50

Google Maps 8.1.0 aduce Terrain View pentru dispozitivele mobile

ACTUALITATE
Google Maps 8.1.0 aduce Terrain View pentru dispozitivele mobile

Există oare vreun aspect al vieții în care nu avem nevoie de Google Maps? Cred că depinde doar de cât de conectați suntem și în ce parte a lumii trăim.

Google Maps Terrain

Pentru cei care se bazează destul de mult pe asistența oferită de Google Maps, data viitoare când vă aventurați pe drumuri mai puțin circulate, ar fi interesant să vedeți ce are de oferit Google Maps 8.1.0. Cei de la XDA developers au reușit deja să tragă o privire la APK-ul pentru această versiune și spun că va exista o opțiune destul de interesantă numită Terrain View, chiar în meniul aplicației.

Activând acest mod de vizualizare pentru Google Maps, puteți observa, în 3D, detaliile peisajului, al munților și multe altele. Astfel, Google Maps are șansa de a deveni o aplicație extrem de utilă pentru cei care se aventurează mai des în sălbăticie. Acesta pare a fi următorul update major al aplicației, și sperăm că nu va fi singurul element pe care îl va aduce aceasta.

Noua versiune Google Maps nu este încă lansată, însă cei mai pricepuți dintre voi pot efectua o procedură forțată de update, cu APK-ul ce poate fi downloadat de aici. Desigur, nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru acest update în variantă Beta, așadar, grijă la instalarea și utilizarea lui!