Google Glass are acum rame customizabile și lentile cu dioptrii

Google Glass are acum rame customizabile și lentile cu dioptrii

Google Glass nu este încă un produs destinat publicului larg, și totuși, compania continuă să vină cu opțiuni de customizare.

google Glass rame

Ultima găselniță a celor de la Google are abia acum un spirit practic. Google Glass va veni cu o serie de rame customizabile, care vor fi vândute desigur, separat, la prețul de 225 dolari. Chiar dacă este vorba de un accesoriu, Google Glass are un preț de doar 1500 dolari, versiunea Explorer, și momentan este doar un produs exclusivist. Poate și așteptările noastre sunt destul de mari, așteptări legate de scăderea prețului acestui dispozitiv. Momentan însă nu există competiție reală pentru Google Glass, acesta fiind și motivul pentru care producătorul menține acest preț.

Google Glass 3

Vor exista 4 tipuri de rame pentru aceștia, toate suportând lentile cu prescripție, pentru acei utilizatori ce nu pot folosi versiunea Explorer. Va exista și posibilitatea customizării acestora în funcție de preferințele utilizatorului. Seria de rame va purta numele de Titanium Collection și au fost creați de producător în funcție de cele mai folosite rame. Acestea vor fi disponibile în opt culori diferite fiecare, oferind aproximativ 40 de opțiuni de customizare.

”Când intri într-un magazin de ochelari ai sute de opțiuni. Atunci când le categorizezi observi că sunt doar șase sau opt stiluri pe care le poartă oamenii” spune IsabelleOlsson, lead designer pentru Google Glass.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: