Google a fost somat să își mute construcția secretă din portul San Francisco

Google a fost somat să își mute construcția secretă din portul San Francisco

Anul trecut, au circulat o serie de zvonuri legate de o construcție Google amplasată pe o barjă în portul San Francisco.

Google San Francisco

Acea construcție se spunea că ar putea fi un datacenter conceput de Google să funcționeze pe apă, ultimele propuneri spunând că respectiva clădire ar putea servi drept un showroom mobil. Nu s-a aflat nici până acum despre ce este vorba, însă se pare că Google nu deține drepturi de construcție în portul San Francisco, iar autoritățile s-au sesizat în această privință. Să fie oare de vină și publicitatea gratuită pe care i-au făcut-o lui Google toate publicațiile de profil? BCDC, San Francisco Bay Conservation and Development Commision au transmis companiei că trebuie să mute barja respectivă din golful San Francisco pentru că nu are permis valid pentru construcție în acea zonă.

”Tocmai am primit o scrisoare de la San Francisco Bay Conservation and Development Commision și o analizăm”, a declarat un purtător de cuvânt Google într-o convorbire cu TechCrunch.

Rămâne de văzut scopul în care Google are nevoie de o barjă plutitoare atât de mare și care este scopul acesteia. Atâta vreme cât nu este gonit din golful San Francisco, mai avem o șansă să ne satisfacem curiozitatea.

Citește și:
Etichete: