09 ian. 2014 | 19:48

Get Even – Pentru o grafică atât de realistă merită un an de așteptare

ACTUALITATE
Get Even - Pentru o grafică atât de realistă merită un an de așteptare

O parte din teaser-ul jocului Get Even, un joc aflat în producție de casa de producție Farm 51, este acțiune live. Asta îl face și mai impresionant.

Get Even

Nivelul de detaliu al jocului este incredibil. Texturile, camera, detaliile mediului înconjurător și ale caracterelor sunt parcă dintr-un film și nu o reproducere directă a jocului. Sper ca producătorii acestuia să se țină de cuvânt și să poate livra acest nivel de detaliu, din partea mea chiar și cu prețul achiziționării a încă unei plăci grafice. Nu știum cum a fost realizat trailerul, dacă este vorba de filmare și post procesare sau daca este complet randat în 3D, oricum granița dintre cele două este înșelător de subțire. Get Even se spune că ar înlătura demarcarea dintre single-player și multiplayer, tocmai pentru a permite poveștii să se desfășoare mai frumos. Povestea se dezvăluie din prisma amintirilor eroilor principali, care au un efect dramatic asupra modului cum progresează jocul.

Trailer-ul folosește metode de scanare ale mediului înconjurător și ale caracterelor, dezvoltate de Better Reality, metode care poartă numele de Thorskan. În trailer se menționează anul 2015 ca o posibilă dată de lansare. Cred însă că va merita așteptarea. Nu cred că mai are rost să spun că trailerul este postat ieri, și a ajuns deja la un sfert de milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.