07 feb. 2014 | 15:11

Gearbox confirmă ultimele două pachete DLC Borderlands 2

ACTUALITATE
Gearbox confirmă ultimele două pachete DLC Borderlands 2

Gearbox și 2K Games au lansat Borderlands 2 în 2012 și, pentru a îi prelungi ciclul de viață, au fost aduse mai multe DLC-uri până la momentul de față.

Gearbox Borderlands 2 DLC

Se pare că totuși seria se va încheia în curând, fiind anunțate ultimele două pachete DLC Borderlands 2.

Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre va uni două dintre cele mai mari familii din lumea virtuală a jocului. Gameplay-ul va consta în Moxxi care dă, ca obiectiv, adunarea tuturor ingredientelor pentru poțiunea sa magică.

Fiind vorba de un Headhunter pack, probabil că ultima misiune va fi cu un boss, care va debloca noi elemente pentru fiecare Vault Hunter cu care îl vei termina. Se spune că acesta nu va fi ultimul DLC Borderlands 2, urmând încă unul care va fi lansat cel mai probabil în această vară. Acesta va fi cel mai probabil tot un Head Hunter pe numele său Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax, care va fi lansat undeva în luna aprilie.

Prețul pentru DLC Borderlands 2 Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre, care va fi lansat în câteva zile pe 11 februarie, va avea un preț de aproximativ 3 euro sau puțin mai mult, în funcție de regiunea de unde este achiziționat.