Gamescom 2014 – PlayStation 4 te lasă să împrumuți un joc prietenilor

Gamescom 2014 – PlayStation 4 te lasă să împrumuți un joc prietenilor
Octavian Palade
Octavian Palade
11:56 13.08.2014

Consola Playstation 4 a ajuns în casele a peste 10 milioane de persoane din întreaga lume, au anunţat oficialii Sony, la Koln, în cadrul Gamescom 2014. De asemenea, Sony a anunțat noi funcții pentru consola sa. 

IMG_1114

Cei de la Sony au anunţat, tot în cadrul conferinţei de presă de la Gamescom 2014, că Playstation 4 va primi, odată cu actualizarea System Software 2.0, o serie de funcţii noi, pe care fanii le aşteaptă încă de când consola a fost prezentată prima dată.

Astfel, Jim Ryan explicat faptul că, în curând, posesorii de console PS4 vor putea jocurile lor preferate cu prietenii lor din întreaga lume, fără ca aceştia să deţină jocurile. Funcţia se cheamă Share Play şi, practic, posesorul jocului îi predă locul unui prieten, de la distanţă.

Este ca şi cum te-ai afla în cameră cu cineva şi l-ai lăsa să joace un nivel la care nu te descurci. Partea cea mai bună? Prietenul tău de la distanţă nu trebuie să deţină jocul şi nici să descarce vreun fişier.

Citește mai mult despre Gamescom 2014. 

În afară Share Play, noua versiunea a System Software va oferi posibilitatea utilizatorilor de a încărca clipuri video cu gameplay direct pe conturile lor de Youtube.

Schimbările nu sunt mari, însă funcţia Share Play chiar pare una de care se vor bucura mulţi posesor de Playstation 4 şi prietenii lor. Un lucru este clar. Sony îşi ţine promisiunile şi vrea să facă din gaming o activitate cât mai ”socială”.

Jim Ryan, directorul Sony Computer Entertainment Europe, s-a lăudat cu faptul că Playstation 4 a înregistrat vânzări record. Astfel, din noiembrie 2013 şi până acum, consola de ultimă generaţie s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare.

Oficialii Sony spun că aceasta este cea mai rapidă creştere pe care a înregistrat-o vreodată o consolă Playstation.

IMG_1057

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI