The Game Awards 2014: Toate jocurile prezentate în premieră la VGA 2014 [VIDEO]

Decernarea de premii The Game Awards 2014 a fost încărcată cu trailere la unele dintre cele mai aşteptate jocuri din 2014. Mai jos le puteţi vedea pe toate.

the-game-awards

În fiecare an în luna decembrie are loc un eveniment foarte important pentru industria jocurilor video. Deşi durează aproape 3 ore, acesta este combinaţia perfectă de trailere pentru jocuri noi şi discursuri de acceptare pentru jocuri din fiecare categorie imaginabilă. În anii trecuţi, acesta purta numele de sau VGA şi era transmis la TV. În 2014, acesta a fost portat pe platforma de streaming Twitch şi s-a intitulat simplu .

Schimbarea de nume a fost însă singura diferenţă între ceea ce am văzut în acest weekend pe Twitch şi decernarea de acum un an. În rest, am văzut un amalgam de trailere spectaculoase pe care, dacă aveţi vreo tangenţă cu ideea de gaming, nu trebuie să le rataţi. Mai ales că, spre deosebire de The PlayStation Experience, acesta este un eveniment care promovează titluri pentru fiecare consolă, PC sau mobile. Pe lista jocurilor anunţate au intrat anul acesta: Tacoma, Dying Light, Metal Gear Online, Bloodborne, Hazelight, No Man’s Sky, Until Dawn, The Order 1886, The Witcher 3: Wild Hunt, Zelda for Wii U, King’s Quest, Godzilla, Before, Adrift şi Human Element.

Alexandru Puiu
09:25 08.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video