Gadgetul care are grijă de somnul bebelușului tău [VIDEO]

, 08 Aug, 12:55

Până la apariția tehnologiei purtabile, părinții își puteau monitoriza copiii doar după ceea ce au învățat la rândul lor de la alții. Sproutling lansează o brățară inteligentă pentru copii, care vă transmite date despre calitatea somnului bebelușului și semnele vitale ale acestuia. 

Screen Shot 2014-08-08 at 11.59.01
Sproutling Baby Monitor se prezintă ca gadgetul care vă va face să renunțați la a ghici starea copilului. E o brățară inteligentă care se montează în jurul gleznei copilului și are o serie de senzori. Ea se conectează la o aplicație pentru a vă oferi date despre ciclurile de somn ale bebelușului și condițiile optime de somn.

Practic, aceasta are diferiți senzori – pulsul cardiac, temperatura pielii, mișcare, poziție. Comunică în permanență cu aplicația de pe telefonului vostru și vă spune de la distanță dacă cel mic doarme sau dacă ceva nu e în regulă. Avantajul brățării este că mobilitatea și flexibilitatea. Este construită dintr-un material confortabil și poate fi extinsă atunci când copilul mai crește. De asemenea, poate fi spălată și se încarcă wireless. Autonomia este de aproximativ trei zile.

Citește mai mult despre alte brățări inteligente și dispozitive purtabile. 

Un amănunt important pentru părinți este faptul că brățara vă spune cât mai are de dormit copilul în cazul în care nu-l trezește vreun stimul exterior. Așadar, știți că puteți să vă duceți să luați de mâncare sau că mai aveți 30 de minute de liniște. În plus, pentru a feri copilul de stimulii exteriori, brățara vă spune dacă bebelușul doarme într-un mediu prea zgomotos pentru el.

Sproutling a început o campanie de precomandă și va începe să livreze produsele în luna martie 2015. Dispozitivul nu e tocmai ieftin – costă 259 de dolari.

Despre alte campanii de crowdfunding sau de precomandă puteți citi aici. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail