Futuremark lansează două versiuni pentru PCMark 8

Futuremark lansează două versiuni pentru PCMark 8
Radu Neagu
05:28 21.01.2014

Futuremark a lansat într-un final versiunile Basic și Advanced pentru cea mai nouă versiune a programului de benchmark PCMark 8.

Futuremark două versiuni pentru PCMark 8

PCMark 8 este similar lui 3DMark, având însă și o interfață modificată pentru dispozitivele cu touchscreen. Acesta separă benchmark-uril în cinci teste diferite – Home, Creative, Work, Storage și Applications.

Testul Creative este un set complet format din benchmark-urile Home and Work, iar Home este un benchmark care împrumută o serie de teste din segmentul de Work. Scorul mediu din ficare categorie variază desigur în funcție de capabilitățile fiecărui dispozitiv testat. Storage se axează pe dispozitivul de stocare, fie că este vorba de un SSD sau de un HDD. Segmentul de Aplications necesită Office 2010 sau mai nou, precum și Adobe Creative Cloud pentru a putea rula. De asemenea sunt incluse și teste pentru baterie în  modurile Home, creative și în modul Work.

Ediția de bază include doar cele trei benchmark-uri menționate mai devreme, în timp ce versiunea Advanced adaugă Storage și Applications. Versiunea de bază poate fi downloadată gratuit de pe site-ul producătorului, Futuremark.com, iar versiunea Advanced poate fi achiziționată la 50 de dolari.

Comentarii
loading...