Fractal Design Edison M, o nouă serie de surse PC

Fractal Design Edison M, o nouă serie de surse PC

Fractal Design lansează o nouă serie de surse PC cu numele de Edison, o gamă completă ce deține certificarea 80 Plus Gold pentru eficiență.

Fractal-Design-Edison-3

Noile surse ale producătorului vin în 4 variante de putere, de la 450 W la 750 W și dețin certificarea 80 Plus Gold pentru fiecare din acestea. Seria Edison a fost lansată pentru a oferi o fiabilitate avansată și deține în construcția sa capacitoare japoneze de înaltă calitate și o serie de protecții avansate precum cea pentru temperaturi ridicate de funcționare.

Faptul că este o sursă aproape complet modulară, singurele cabluri atașate direct fiind cele pentru alimentarea plăcii de bază reprezintă un plus pentru cei care doresc un cable-management atent și curat în carcasă. Astfel poți lăsa în cutie excesul de caluri care nu este folosit pentru a avea un sistem cât mai aerisit. Cablurile pentru placa de bază sunt ceva mai lungi decât la sursele altor producători pentru a se putea acomoda într-o carcasă cu dimensiuni considerabile. Fiecare din sursele din această serie deține un ventilator cu un diametru de 120 mm.

Elemente cheie

– Construcție modulară pentru un sistem cât mai aerisit

– Eficiență 80 Plus Gold cu o garanție de 5 ani

– Certificare ATX 2.4 cu suport pentru stările C6/C7 introdusă cu generația a 4-a de procesoare Intel Core

– Design DC-DC îmbunătățit pentru stabilitate ridicată

– Regulare voltaje +/- 2% pentru +12V și +/- 3% pentru voltaje mai mici

– Capacitoare japoneze ce funcționează la maxim 105 grade Celsius

– Cabluri lungi pentru ATX 12V

– Ventilator silențios și fiabil de 120 mm

– Sisteme de protecție complete – Over Power Protection, Over Voltage Protection, Short Circuit Protection, Under Voltage Protection, Over Current Protection and Over Temperature Protection

– Disponibilă în mai multe variante 450W, 550W, 650W and 750W

Fractal-Design-Edison-1

Fractal-Design-Edison-2

Citește și: