Flappy Bird este recreat de The Muppets şi Fall Out Boy [VIDEO]

, 14 Feb, 14:20

Deşi sper ca această tevatură să se încheie în curând, a inspirat zilele trecute două clone demne de meţionat, Flappy Bert şi Fall Out Bird.

flappy-bert flappy bird

Deşi trăiesc cu impresia că în doar câteva zile valoarea pe care a avut-o vreodată Flappy Bird ca şi joc a fost redusă la zero, se pare că există câteva entităţi care nu sunt de aceeaşi părere.

Sesame Street, gazda popularelor personaje The Muppets, tocmai au lansat propria lor viziune asupra jocului Flappy Bird. Aceasta poartă numele de Flappy Bert, pentru simplul fapt că personajul Bert este ataşat de pasărea din imagine. Jocul este disponibil gratuit, online, în . Este suficient să accesaţi adresa sesamestreet.org/cms-static/flappy_bert pentru a vedea cât de frustrant este. În definitiv, scopul este să vă strecuraţi prin aceleaşi ţevi din Super Mario Bros. prin click-uri succesive de mouse realizate într-un ritm alert foarte bine controlat.

Încercând să se distanţeze un pic de reţeta mai mult sau mai puţin originală din Flappy Bird, formaţia americană Fall Out Boy a anunţat că-şi va lansa propria iteraţie a jocului cu numele de Fall Out Bird pentru iOS şi Android. Aceasta vine cu un decor diferit, iar membrii formaţiei, într-un format stilizat, se află în centrul acţiunii. ,,Roma nu a fost construită într-o zi, dar acest joc a fost. Vă oferim Fall Out Bird… Shoutout OG Flappy Bird, RIP” Aceasta este introducerea pentru trailerul de mai jos.

La capitolul perfomanţe, trecând peste cele aproximativ o sută de clone disponibile în Google Play şi Apple AppStore, originalul Flappy Bird a fost descărcat de aproximativ 50 de milioane de ori. Această valoare transformă titlul defunct în cel mai mai popular joc al anului, până la această dată.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail