Final Fantasy XIV Open Beta vine în curând pe PS4

Final Fantasy XIV Open Beta vine în curând pe PS4

În timp ce Final Fantasy XIV: A Realm Reborn a fost un succes pentru Square Enix, cu o mulțime de jucători care se duelează în Eorzea, acesta va deveni și mai popular pe 22 februarie, odată cu Final Fantasy XIV Open Beta.

Final Fantasy XIV Open Beta

Aceasta este data la care Square Enix va lansa programul Final Fantasy XIV Open Beta pentru toți utilizatorii de PlayStation 4, care vor putea explora lumea fantastică din Eorzea. Programul va fi pornit în două stadii. Primul va începe pe 22 februarie și se va încheia pe 3 martie, după acesta urmând din păcate un reset al tuturor caracterelor. Al doilea va fi deschis de pe 4 până pe 7 aprilie, iar la final utilizatorii își vor putea păstra personajele și le vor putea folosi după lansarea oficială de pe 14 aprilie.

Utilizatoriii își vor putea transfera personajele cu care au jucat pe PlayStation 3, fără costuri adiționale, pe noua platformă. Totuși, transferul respectiv implică dezactivarea contului de PS3. Așadar, dacă doriți să jucați titlul pe ambele console, va fi nevoie de două licențe, una pentru fiecare versiune a consolei. PlayStation 4 are pe de altă parte suport pentru mouse și tastatură, precum și pentru noile controllere Dual Shock 4 și PS Vita remote play. Noua versiune pentru PlayStation 4 vine, desigur, cu suport pentru rezoluții FullHD, 1080p, iar mai jos aveți un trailer ce prezintă noile vizualuri.

Prețul pentru versiunile de PlayStation 4 vor fi de 39.99 dolari pentru Standard Edition, 59.99 dolari pentru Digital Collectors Edition, și 79.99 dolari pentru Physical Collectors Edition. Prețurile vor fi probabil transformate în euro pentru noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: