Filmul Battlestar Galactica va fi realizat, până la urmă

Filmul Battlestar Galactica va fi realizat, până la urmă

Battlestar Galactica a fost unul dintre cele mai urmărite seriale de către entuziaștii genului și a avut până acum trei iterații diferite din 1970.

battlestar-galactica-last-supper

E drept, ce are de a face un film cu tehnologia? Mai ales Battlestar Galactica, unde partea importantă a fost tot timpul povestea? Ei bine dacă ne gândim așa, nici unul din filmele apărute în ultimii 10 ani nu ar trebui menționate. Și totuși, tehnologia a stat la baza realizării acestor filme, și va sta la baza noii serii din acest serial, pe care l-am urmărit toți pasionații. Scenaristul a fost deja ales nimeni altul decât Jack Paglen, cel care a scris scenariul pentru Transcendence, fiind considerat persoana potrivită care să ne încânte simțurile, și să poarte eroii lui Battlestar Galactica prin noile aventuri.

Dacă prima poveste a fost bazată pe ideea controversei dintre oameni și cycloni, ultima franciză a avut mai multe idei care insinuau că oamenii și cyclonii pot coexista. Serialul s-a terminat însă cel puțin la fel de ciudat ca și Lost, și probabil și-a lăsat toți fanii cu un gust amar, și dornici de o nouă serie. Se mai aude că Universal, producătorul serialului, va lucra cu cele mai mari case de producție de animație, pentru a realiza pe lângă o poveste captivantă, o pleiadă de efecte speciale și o mulțime de tehnologie futuristă pentru acest nou serial.

Citește și: