FarmVille nu a murit, a fost reinventat pentru utilizare offline

FarmVille nu a murit, a fost reinventat pentru utilizare offline

A fost un timp în care era o problemă cât se poate de reală, iar cei de la Zynga speră să readucă acea perioadă în actualitate.

zynga-s-farmville-2-country-escape offline

Odată cu explozia Facebook în diverse colţuri de pe mapamond şi introducerea suportului pentru jocuri online pe reţeaua de socializare, . Mulţi dintre prietenii voştri făceau o treabă foarte bună în a vă stresa să pierdeţi timpul în acel mic univers virtual. În 2010, exact aceeaşi experienţă de gaming de pe desktop a fost portată pe mobil în cadrul unui proiect care a fost închis după aproximativ 2 ani. Acum, FarmVille a fost reinventat.

FarmVille 2: Country Escape este numele celui mai nou joc pentru mobile creat de Zynga. Acesta este disponibil gratuit pentru iOS şi Android, dar dezvoltatorii săi au mari şanse să se îmbogăţească dacă intraţi în febra achiziţiilor in-app. În câteva cuvinte, jocul încearcă să readucă în discuţie aceea categorie de ,,simulatoare de grădină”. Puteţi creşte animale, puteţi munci la câmp pentru a creşte legume sau puteţi supraveghea o livadă. Opţiunile sunt nelimitate, iar experienţa oferită a fost creată de la zero pentru mobile.

Partea cea mai interesantă a noului joc este că funcţionează offline. Nu aveţi nevoie în nici un moment de o conexiune la internet pentru a-l juca. Acesta este unul dintre primele proiecte majore introduse de Don Mattrick, CEO al Zynga din luna iulie a anului trecut şi fost director la Microsoft. În trecut, Mattrick a afirmat în mai multe contexte că franciza FarmVille va juca un rol important în readucerea dezvoltatorului pe tărâmul profitabilităţii. Rămâne să vedem dacă acest titlu va fi soluţia.

Citește și: