Fără Număr – o aplicație de Android care a cucerit topurile din Play Store

Fără Număr - o aplicație de Android care a cucerit topurile din Play Store

Cea mai populară aplicație din magazinul online Play Store de pe Android este una cel puțin dubioasă. Se numește Fără Număr, Fără Număr și trebuie doar să arunci cu bani virtuali ca la o nuntă cu maneliști. Soundtrack-ul este inclus.

20141001_105354

Rareori apar aplicații românești care să urce în topurile Android din România. Am avut Watercolors care a fost pe primele locuri pe iOS și Robotzi Fartravel, acum avem Fără Număr, Fără Număr.

E o aplicație parodie lansată de cei de la PAG și este influențată de Make It Rain, o aplicație care a fost pe primul loc în topurile internaționale. Cu toate acestea, este mai puțin complexă decât aceea. Ce faci în Fără Număr? Începi cu un teanc de lei. Arunci cu bani prin swipe încontinuu până faci destui bani încât să îți cumperi pachete cu bani mai valoroși – 10 lei, 100 de lei și alții.

fara numar

După cum am observat în aplicație, nu poți să cumperi bunuri virtuale, ca în Make It Rain. Acolo, puteai să cumperi politicieni, să influențezi lobby-ul de la Casa Albă sau să investești în afaceri virtuale care-ți aduceau bani pe bandă rulantă. Cum nici aceea nu avea o finalitate, nici aceasta nu are un sens clar.

E ornată cu un soundtrack care nu va fi pe gustul celor care nu gustă glumele. Are câteva manele incluse care te vor însoți pe parcursul drumului tău, de la Nicolae Guță, la Sorin Copilul de Aur, făcute ca să te inspire în timp ce arunci cu bani virtuali. Dacă ai visat să lipești bani pe capul maneliștilor, aplciația îți antrenează mâna.

fara numar

Are peste 50.000 de download-uri și are o notă de 4,3 din 5 stele. Părerile utilizatorilor sunt împărțite, dar mulți au gustat gluma.

Se descarcă de aici.