Facebook pentru Windows Phone, versiune îmbunătățită

, 05 Aug, 11:00

Facebook a actualizat aplicația pentru Windows Phone, dar aceasta nu ajunge la nivelul celor de pe iOS și Android, din păcate. 

Windows Phone Facebook Messenger oficial

Într-o actualizare pe blogul Microsoft, reprezentanții companiei au anunțat un update pentru Facebook de pe Windows Phone, cu o serie de caracteristici noi. Pe lângă faptul că utilizatorii vor avea un user experience diferit, iar aplicația ar trebui să fie mai rapidă, Facebook pentru Windows Phone are suport pentru mai multe limbi.

Caracteristica cea mai evidentă introdusă de către Facebook este posibilitatea de a urca videoclipuri. De curând, Facebook a dat drumul pentru toată lumea la videoclipurile care pornesc automat odată ce dăm cu mouse-ul peste ele sau ne sunt pe ecranul telefonului. Așadar, cu acest lucru în minte, reprezentanții celei mai mari rețele sociale din lume au introdus și posibilitatea de a urca videoclipuri de pe device-ul cu Windows Phone 8 și Windows Phone 8.1.

În plus, această variantă are integrare și cu Facebook Messenger, iar pentru dispozitivele cu Windows Phone 8.1, se poate conecta la People Hub.

Facebook pentru Winows Phone poate fi descărcat de aici.  

Screenshot7

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail