05 aug. 2014 | 11:00

Facebook pentru Windows Phone, versiune îmbunătățită

ACTUALITATE
Facebook pentru Windows Phone, versiune îmbunătățită

Facebook a actualizat aplicația pentru Windows Phone, dar aceasta nu ajunge la nivelul celor de pe iOS și Android, din păcate. 

Windows Phone Facebook Messenger oficial

Într-o actualizare pe blogul Microsoft, reprezentanții companiei au anunțat un update pentru Facebook de pe Windows Phone, cu o serie de caracteristici noi. Pe lângă faptul că utilizatorii vor avea un user experience diferit, iar aplicația ar trebui să fie mai rapidă, Facebook pentru Windows Phone are suport pentru mai multe limbi.

Caracteristica cea mai evidentă introdusă de către Facebook este posibilitatea de a urca videoclipuri. De curând, Facebook a dat drumul pentru toată lumea la videoclipurile care pornesc automat odată ce dăm cu mouse-ul peste ele sau ne sunt pe ecranul telefonului. Așadar, cu acest lucru în minte, reprezentanții celei mai mari rețele sociale din lume au introdus și posibilitatea de a urca videoclipuri de pe device-ul cu Windows Phone 8 și Windows Phone 8.1.

În plus, această variantă are integrare și cu Facebook Messenger, iar pentru dispozitivele cu Windows Phone 8.1, se poate conecta la People Hub.

Facebook pentru Winows Phone poate fi descărcat de aici.  

Screenshot7

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele