EVE Valkyrie, primul joc compatibil cu Oculus Rift

EVE Valkyrie, primul joc compatibil cu Oculus Rift

Se pare că EVE Valkyrie nu va fi doar un demo conceptual pentru Oculus Rift, fiind declarat de curând ca fiind un titlu perfect funcțional.

EVE Valkyrie Oculus Rift

Echipa din spatele lui Oculus Rift a anunțat că va semna o înțelegere de dezvoltare cu CCP Games, pentru a realiza primul joc pentru ocheralii imersivi, EVE Valkyrie.

Nu vine totuși ca o surpriză faptul că Oculus și CCP Games au decis să lucreze împreună pentru acest titlu. Echipa CCP a lucrat îndeaproape cu cei de la Oculus din vremea când acesta din urmă era doar un proiect îndrăzneț pentru Kickstarter. Când EVE Valkyrie a fost anunțat în luna august a anului trecut părea că este un proiect destinat special ochelarilor respectivi. Anunțul jocului vine totuși ca o surpriză, pentru că mulți se așteptau ca acesta sa fie un add-on pentru EVE Online și nu un titlu independent.

Echipa a menționat de asemenea o dată de lansare aferentă acestui an, atunci când a fost prima dată anunțat. Probabil acea dată va coincide cu lansarea oficială pentru public a ochelarilor Oculus Rift. Așadar mai trebuie să așteptăm puțin până la apariția celor două produse, strâns legate între ele, însă din ce am văzut până acum experiența va fi una deosebită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: