Eurocom Armadillo, un ultrabook cu multi-touch

Eurocom Armadillo, un ultrabook cu multi-touch

Eurocom lansează un ultrabook de 14 inci, un portabil ușor, subțtire, care va avea și un ecran multi-touch.

EUROCOM_Armadillo_01

Armadillo este numele acestui Ultrabook, și pe lângă dimensiunile sale și greutatea de invidiat, dispune de un panou FullHD 1920×1080 pixeli cu o diagonală de 14 inci, și cu Multi-Touch cu suport pentru 10 degete. Astfel aplicațiile de Windows 8 pot beneficia de o interfață mai bună pentru utilizare.

”Eurocom Armadillo este dispozitivul perfect din segmentul nostru de notebook-uri ușoare și subțiri, cu o diagonală de la 11.6 inci până la 15.6 inci. Acesta este construit pentru a oferi performanță într-un design de 14 inci. Eurocom Armadillo are puterea, viteza și design-ul necesar pentru a atrage privirile, cine credea că un armadillo poate fi atât de frumos.” a declarat Mark Bialic, președintele Eurocom.

Notebook-ul are o greutate de două kilograme, o grosime de 22 mm și se spune că va avea o autonomie de 9 ore. Este construit din metal finisat la exterior, are două unități de stocare ce suportă până la 1.4 TB și poate fi folosit chiar și cu două HDD-uri în timp ce viteza sistemului de operare poate fi asigurată de portul mSATA. Capacitatea de stocare pe mSATA variază de la 120 gb la 480 gb în oferta producătorului. La capitoul specificații Eurocom Armadillo permite instalarea a 16 GB memorie RAM cu o frecvență de 1600 MHz, și are un procesor intel Core i7-4500U ce funcționează la 1.8 GHz, 3.0 GHz în mod Turbo. Este un procesor low-voltage, și  nu deține o placă video dedicată, asta înseamnă că nu este un dispozitiv destinat gaming-ului. Prețul de bază pentru acest model va fi de aproximativ 750 euro, iar configurația maximă poate consta până la 2200 euro.

Eurocom Armadillo ultrabook 14 inici keyboard

 

 

EUROCOM_Armadillo_02

Citește și: