09 nov. 2014 | 00:59

Editor foto online gratis. Cum editezi imaginile direct din browser

ACTUALITATE
Editor foto online gratis. Cum editezi imaginile direct din browser

editor foto online gratis imageoid
Nu este nevoie să descarci un program, deoarece poţi edita o imagine în doar câteva minute, cu ajutorul unui editor foto online gratis.

Unele editoare foto online sunt simple şi oferă opţiuni de bază, dar altele sunt extrem de evoluate şi pot transforma spectaculos fotografia de bază.

Editor foto online gratis – alegerile fără bătăi de cap

Dintre siteurile simple, dar super-funcţionale, merită menţionat în această listă picjuice.com, un site cu ajutorul căruia poţi redimensiona şi roti fotografii, dar care oferă şi şansa de a face anumite ajustări, cum sunt cele de luminozitate, de exemplu.

Sumo paint este un editor extrem de uşor de folosit, cu care poţi face mult mai multe lucruri decât cu picjuice. Poţi adăuga elemente speciale şi efecte (de la simple blurări la efecte 3D spectaculoase).

Cel mai aerisit editor foto online şi gratuit

Cel mai aerisit editor foto online gratis, în opinia noastră, este citrify.com. Editorul online te ajută să elimini eventualele defecte ale fotografiei tale şi îţi permite şi unele modificări artistice.

Editor foto online gratis pentru efecte şi felicitări

Dacă eşti interesat exclusiv de efecte, avem un editor foto gratis special pentru tine: imageoid. Poţi alege între câteva zeci de efecte. De exemplu, poţi transforma, cu un singur click, fotografia ta într-una retro.

Phixr este un editor foto online asemănător cu sumopaint, dar care permite transformarea rapidă a unei fotografii într-o felicitare în adevăratul sens al cuvântului. De asemenea, cu acest editor online faci mult mai rapid colaje foto.