E-Boda Revo R93G, o tabletă dual-sim ce poate fi folosită ca telefon

E-Boda Revo R93G, o tabletă dual-sim ce poate fi folosită ca telefon

 E-Boda își mărește portofoliul cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85”. E-Boda Revo R93G este prima tabletă 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda.

R93G #1

Cu dublă funcționalitate, dispozitivul E-Boda Revo R93G poate fi folosit cu ușurință atât ca telefon, cât și ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atât pentru voce, cât și pentru date mobile.

În plus, E-Boda a introdus în aceeași gamă Revo R95. Ambele modele încorporează un display de 7,85”, cu rezoluție 1024×768, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, respectiv 1 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2.

E-Boda Revo R93G are două slot-uri SIM stand by ce pot fi folosite fie pentru funcția GSM – cartele cu abonamente de voce, fie pentru date mobile, fie amândouă simultan, cu numere de la operatori diferiți. Astfel, utilizatorii își pot personaliza planul tarifar și opțiunile de comunicare, astfel încât să răspundă nevoilor și posibilităților lor.

 Cele două modele de tabletă au o carcasă din plastic cauciucat pentru o protecție și o rezistență sporită.  Modelele E-Boda Revo R93G și Revo R95 sunt disponibile în variantele de culori alb și negru, la prețul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.

Citește și:
Etichete: