E-Boda Full Stream – Screen Mirroring la următorul nivel

, 10 Apr, 17:08

E-Boda a lansat astăzi un nou dispozitiv pentru Screen Mirroring ce duce această funcție la un alt nivel.

E-Boda Full Stream 1

Am discutat în trecut de tehnologii precum Miracast, care permite transmiterea wireless a informației afișate pe un smartphone sau pe o tabletă, însă aceasta avea totuși o serie de limitări. Folosind aproape aceleași protocoale și tehnologia Wireless, E-Boda Full Stream este un dispozitiv ce se conectează la portul HDMI al televizorului și la un conector USB pentru alimentare. Poate primi de la un smarpthone, o tabletă sau un laptop, un feed video în timp ce pe acel dispozitiv se efectuează alte activități care pot include și un apel telefonic sau lucrul într-un fișier excel.

Totul se realizează cu ajutorul unei aplicații EZCast, disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS, OSX și Windows. Probabil singurul dezavantajat în această ecuație este Windows Phone. Procesul se realizează prin intermediul unui buffer pentru sevcvențele video, cele mai consumatoare de bandă, în timp ce display-ul dispozitivului de pe care se trimite informația poate afișa orice altceva.

Am testat la fața locului și rularea unor clipuri HD de pe YouTube de pe un smartphone și rularea unui film FullHD de pe un laptop, în ambele situații funcționând foarte bine. Singurul element important este distanța de 5-6 metri de televizor, cel care primește informația.

E-Boda FullStream va avea un preț de 199 ei și se va găsi pe piață începând cu luna mai a acestui an.

E-Boda Full Stream 2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail