E-Boda Companion, noua gamă de accesorii pentru gadgeturile E-Boda

E-Boda Companion, noua gamă de accesorii pentru gadgeturile E-Boda

E-Boda a prezentat, miercuri, în cadrul unui eveniment special, cea mai mare gamă de accesorii dedicate pentru dispozitivele mobile din portofoliu.

E-Boda Companion Accesorii

Gama E-Boda Companion cuprinde o serie întreagă de huse pentru toate smartphone-urile și tabletele de diferite modele, folii de protecție, boxe wireless portabile, suporturi și încărcătoare auto. Produsele din gama Companion sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, la prețuri cuprinse între 11,90 lei și 169 lei.

DSC_1307

”Ne-am bazat decizia de a lansa gama Companion pe popularitatea în creștere, la nivel global, a accesoriilor și pe opțiunile destul de limitate și de costisitoare aflate pe piața românească în acest moment. Există un trend global orientat către lansarea unor accesorii din ce în ce mai variate și ingenioase pentru smartphone-uri și tablete. Noi am facut doar primii pași, accesoriile prezente la start în gama Companion fiind considerate a fi ‘de baza’. Popularitatea boxelor cu Bluetooth trebuie să crească accelerat în piața românească, așa cum au facut-o și în alte piețe, datorită utilității, libertății de mișcare și portabilității excelente. De altfel, boxele Bluetooth, husele, foliile de protecție și power bank-urile sunt printre cele mai populare produse” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

DSC_1274

Dan Arvinte, Marketing Manager E-Boda, a fost prezent la eveniment și a declarat că se așteaptă ca vânzările de accesorii să fie cuprinse între 30.000 și 50.000 de unități, în trimestrul al patrulea al acestui an. ”Oricum vânzările cresc în Q4, fiindcă sunt toate campaniile de Black Friday, vine și Moș Nicolae, vine și Moș Crăciun. Noi zicem că putem vinde 50.000 de bucăți din această gamă, dar cred că putem depăși acest număr”, a declarat Arvinte.

E-Boda Companion Accesorii

Modelele de boxe The Beat vin în diverse variantele de culori, au un design ergonomic și o calitate decentă a sunetului redat. Boxele pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, tabletă, sau laptop, la o distanță de până la 10 metri de sursă. The Beat 200 și The Beat 100 integrează difuzoare cu o putere de 6W și au o autonomie de 4h de utilizare continuă.

E-Boda Companion Accesorii

Husele Companion sunt confecționate din piele ecologică cusută pe contur și asigură o protecție ridicată a smartphone-urilor și tabletelor. Pentru a reduce efectul de fricțiune și impactul în cazul unui șoc fizic, acestea sunt prevăzute pe interior cu un material aderent și amortizor. Acestea sunt disponibile în variantă flip, pouch și cu tastatură pentru tablete, iar pentru smartphone-uri în variantă flip și pouch, în numeroase combinații de culori și imprimeuri.

E-Boda Companion Accesorii

 

Husele flip din gama Companion sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor cu display de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9” și 9,7”, iar materialul folosit pentru husă permite fixarea tabletei în poziția landscape pentru o vizionare full screen a pozelor, filmelor sau documentelor pentru birou. Husele pouch oferă protecție integrală dispozitivelor și sunt compatibile cu majoritatea tabletelor cu display de 7” și a smartphone-urilor cu diagonala de 3,8”, 4” și 4,5”. Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu display de 7.85’’ și conexiune micro USB.

DSC_1309

Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto din colecția Companion au fost concepute pentru călătoriile lungi. Suportul pentru parbriz este disponibil atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete și poate menține dispozitivul în poziție landscape, orientat către un punct fix, pentru ca șoferul să îl poată folosi pe post de GPS sau ceilalți călători să urmărească filme în timpul călătoriei. Încărcătorul auto este compatibil cu orice dispozitiv cu alimentare de 5V și se poate conecta simultan la două surse prin intermediul ieșirilor USB.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: