10 nov. 2014 | 13:48

Drift Stealth 2, o cameră de acțiune foarte compactă

ACTUALITATE
Drift Stealth 2, o cameră de acțiune foarte compactă

Drift Innovation anunță lansarea camerei Drift Stealth 2, un dispozitiv de dimensiuni reduse, destinat împătimiților de sporturi extreme, se arată într-un comunicat remis Playtech.

drift stealth 2 

Drift Stealth 2 filmează la rezoluție full HD la 30 de cadre pe secunde, iar clipurile HD pot fi înregistrate la 60 de cadre pe secundă. Camera cântărește numai 97 de grame și are dimensiuni foarte compacte, măsurând 80×42,6×27,4 mm.

Drift Stealth 2 poate fi atașată cu ușurință pe o cască sau pe bordul mașinii și dispune de o lentilă rotativă care asigură înregistrarea imaginii în plan orizontal, indiferent de poziția în care a fost plasată camera.

Gadgetul folosește un sensor CMOS Aptina și o lentilă cu 7 elemente asferice, iar unghiul de vedere este de 135 de grade.

drift stealth 2 bis

Drift Stealth 2 beneficiază de o serie de moduri foto și video, cum ar fi timelapse, photobursts, video tagging sau DVR (pentru filmările din trafic). Aceste moduri pot fi accesate fie prin utilizarea ecranului de 1,3 inch, fie prin aplicația dedicată pentru Android sau iOS.

Ca orice cameră de acțiune care se respectă, Drift Stealth 2 este rezistentă la apă și praf.