Dispozitivele cu Nvidia Tegra 4i sunt așteptate în curând

, 18 Feb, 12:10

Cipurile Nvidia tegra 4i sunt așteptate pe dispozitivele mobile începând cu finalul primului trimestru al acestui an. 

Nvidia Tegra 4i

Acest lucru înseamnă că ar trebui să începem să vedem dispoztive mobile motorizate de cipul Nvidia Tegra 4i, chiar începând cu luna aprilie. Chipset-ul va concura pe piața mainstream LTE și este bazat pe o versiune mai redusă ca performanțe a lui Tegra 4. Pe lângă cipurile Qualcomm, acest segment de piață este destul de limitat din punct de vedere al producătorilor. MediaTek va lansa și el în viitorul apropiat o serie de cipuri pentru acest segment, însă acest lucru va mai dura câteva luni. Nvidia Tegra 4i este modalitatea prin care compania speră să își mai ridice veniturile pentru anul 2014, însă Tegra 4i a fost deja acuzat că vine prea târziu, majoritatea criticilor din industrie fiind de părere că lansarea acestuia va trece aproape neobservată.

Nvidia Tegra K1, pe de altă parte, arată mult mai promițător. Acesta este un cip destinat segmentului High-End, segment din care Nvidia nu se poate aștepta momentan să facă volume. Tegra K1 este așteptat la jumătatea anului curent, integrat în smartphone-uri și tablete de top. Nvidia are nevoie de ambele cipuri să se comporte bine ca vânzări, mai als din cauza faptului că au ajuns destul de târziu pe piață. Vom vedea și anul acesta cum se descurcă compania pe segmentul de mobile, un domeniu pe care parcă se chinuie să ajungă ultima.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail