Diablo III: Ultimate Evil Edition a ajuns în magazinele din România

Diablo III: Ultimate Evil Edition a ajuns în magazinele din România

Blizzard Entertainment anunță lansarea Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One şi Xbox 360. Miercuri, pe site-ul playtech.ro, veți putea citi, în exclusivitate, un interviu cu dezvoltarii jocului Diablo III: Ultimate Evil Edition.

ps4-game-7024_mid_img3

Versiunea Reaper of Souls pentru console a fost concepută pentru a profita de caracteristicile unice ale platformelor pentru console. Toate cele patru versiuni Ultimate Evil Edition pentru console includ multiplayer local sau online prin PlayStationNetwork sau Xbox Live, Reaper of Souls facilitând astfel experienţa jocului Diablo în cel mai bun mod posibil: alături de prieteni.

Ultimate Evil Edition introduce şi mai multe moduri prin care jucătorii pot să-şi trăiască aventurile. Noul mod Apprentice creşte puterea personajelor de nivel scăzut în multiplayer, iar jocul alături de prieteni devine mai uşor ca niciodată. Jucătorii vor avea şi posibilitatea de a împărți obiectele găsite cu alţi jucători din listele de prieteni prin intermediul unui sistem de mail inclus în joc.

Pentru prima dată, Ultimate Evil Edition aduce pasionaţilor de jocuri pe console Reaper of Souls şi aduce laolaltă tot conţinutul, toate caracteristicile şi update-urile pe care le-am lansat pentru Diablo III, într-un pachet unic,” a declarat Mike Morhaime, CEO şi co-fondator al Blizzard Entertainment. „Fie că ești un veteran al cruciadei împotriva forţelor răului pe PC, fie că pășești pe tărâmul Sanctuary pentru prima dată, acum a sosit momentul să trăiești experienţa Diablo III de pe canapeaua de acasă.”

În Reaper of Souls, celor cinci eroi curajoşi din Diablo III – Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor şi Wizard – li se alătură un nou campion: Crusader. Înveşmântat din cap până-n picioare într-o armură impenetrabilă, Crusader reprezintă o forţă de neînfrânt, care canalizează furia divină asupra demonilor.

Reaper of Souls adaugă în plus un nou capitol jocului DiabloIII, Act V, în care jucătorii vor face o călătorie plină de mister şi periculoasă pe tărâmuri înspăimântătoare, vor explora legendarul oraş Westmarch şi vor nimici nenumărate creaturi, fiecare din acestea făcând totul pentru a distruge misiunea eroică a jucătorilor. Aventura culminează cu o confruntare plină de suspans cu Malthael, Îngerul Morţii, ale cărui acţiuni ascunse duc la distrugerea populaţiei nevinovate din Sanctuary.

În plus faţă de Crusader şi Act V, Ultimate Evil Edition vine cu o modernizare a sistemului de loot al jocului, un sistem de progresie Paragon pentru personajele de nivel maxim, precum şi alte câteva îmbunătăţiri ale experienţei de joc Diablo III, cum ar fi:

  • Modul Adventure: un nou mod de joc, care lasă jucătorilor libertatea de a se deplasa oriunde şi a distruge orice

  • Recompense: obiective aleatorii care acordă jucătorilor noi recompense pentru explorarea Sanctuary

  • Nephalem Rifts: dungeon-uri aleatorii care acordă posibilitatea de a relua jocul de nenumărate ori şi de a obţine numeroase obiecte interesante

  • Până la 70 de niveluri: Noi vrăji şi abilităţi formidabile care sporesc puterile jucătorilor

  • Mystic: o nouă vrăjitoare puternică, ce dă eroilor opţiuni de personalizare a obiectelor obţinute în joc.

infernal_pauldrons

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition include şi un bonus exclusiv, Infernal Pauldrons. Utile inclusiv pentru personaje de nivel 1, aceste piese de armură pentru umeri, transformabile şi foarte spectaculoase asigură Health, Life regeneration şi Cooldown Reduction. Cheia pentru Infernal Pauldrons va fi disponibilă în pachetele Ultimate Evil Edition din ziua lansării (nu pot fi transferate pe alte platforme).

Jocul poate fi găsit în magazinele din România, la prețul de 159.90 RON pentru versiunile PlayStation 3 și Xbox 360, respectiv 249.90 pentru PlayStation 4 și Xbox One.

 

Citește și: