06 iun. 2014 | 17:04

Dev Talks, un eveniment cu și despre dezvoltatorii de software

ACTUALITATE
Dev Talks, un eveniment cu și despre dezvoltatorii de software

Dev Talks este un eveniment autohton ce are ca scop reunirea a peste 350 de dezvoltatori și profesioniști în IT, și de prezentare a ultimelor tendințe din zona de online, mai exact cloud computing și big data.

Dev Talks

Evenimentul are loc în data de 11 iunie la Hotel Radisson Blu, de la ora 09:00, iar doritorii pot accesa site-ul de înscriere oficial, la adresa de aici

În cadrul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să discute cu reprezentații IBM, Luxoft, Oracle, Autodesk, Star Storage, MavenHut, XL Team, IMWorld, Brainspotting, pot testa tehnologiile 3D printing Enevo Group, augmented reality, Google Glasses, suprafețe multi-touch Inovi și vor avea o zonă de networking unde pot genera discuți valoroase cu persoane din același domeniu.

Agenda evenimentului este alcătuita din 4 sesiuni, fiecare fiind dedicată uneia dintre zonele: Web, Mobile, Cloud Computing și Big Data. Câteva dintre subiectele abordate în cadrul sesiunilor din acest an sunt:

„The Web is Dead. Long live the Web!”;

„One bug per month”;

„Big Data, now or never”;

„Cloud API”;

„Yes, you need Agile architecture”;

„Mobile Wars:iOS, Android & Windows”

”Va fi o trecere în revistă a tehnicilor noi, adoptate de-a lungul anilor și cum le-am modificat pentru a se potrivi perfect echipei noastre și a proiectului de stocare a datelor la Syneto. Prezentarea se va concentra și pe lucrurile pe care le învățăm și calitatea pe care o obținem în urma acestor acțiuni” Patkos Csaba, Agile Software Developer, Syneto.