Destiny depăşeşte recorduri de box office cu încasări de invidiat

Destiny depăşeşte recorduri de box office cu încasări de invidiat

În doar 24 de ore de la lansare, Destiny, al celor de la , a rupt gura târgului cu 500 de milioane de dolari în încasări.

destiny incasari 500 milioane

Când fanii produselor Apple trăiau intens fiecare clipă din anunţul noilor produse, cei de la Bungie începeau oficial comercializarea noului lor joc, . Dacă nu aţi urmărit istoria acestui titlu, merită să aveţi în vedere că va deveni în scurt timp o franciză cu mai multe titluri în care Activision a investit în urmă cu ceva timp 500 milioane de dolari.

Fără a face parte dintr-o franciză consacrată de tipul GTA sau Assassin’s Creed, noul Destiny a primit titlul de cel mai precomandat joc din istorie. Aceste informaţii provin de la analistul Doug Creutz de la Cowen & Co. Tot el afirmă că un astfel de joc realizează 40% din profitul total pe primul an în primele cinci zile după lansare. CEO-ul Activision, de asemenea, nu a ezitat să-şi manifeste încrederea în noul brand, afirmând că este cea mai succes proprietate intelectuală care a fost lansată vreodată.

Citește și: „Planeta“ Destiny ajunge în Google Maps. Explorează universul celui mai așteptat joc

Valoarea de 500 de milioane de dolari dobândită de Destiny include atât jocurile precomandate, cât şi cele livrate cu ediţia specială de PS4. Pentru că a fost cumpărat de fani şi în format digital, nu doar cu cutie, acelaşi Destiny a devenit oficial cel mai cumpărat joc din Xbox Live şi PlayStation Store.

Recordul pentru cea mai profitabilă lansare din istorie continuă să meargă la GTA V cu 800 de milioane de dolari în primele 24 de ore de comercializare. Rămâne acum să vedem cât va dura ca Destiny să facă încasări de un miliard de dolari.

Citește și: