Intel își desfășoară forțele la MWC 2014

, 25 Feb, 14:12

Intel are o desfășurare de forțe destul de mare la WMC 2014, prezintă o mare parte din produsele sale adresate unui segment destul de larg de consumatori.

DSCF6512

Nici unul din dispozitivele afișate la standul Intel la MWC 2014 nu are specificații, asta pentru că este promovată tehnologia cu care sunt echipate acestea. Multe din dispozitive sunt deja în magazine, altele sunt prezente doar în variantă demo și au un design destul de interesant și specificații performante. Am rămas destul de impresionat de cât de bine se mișă phablet-ul de la Lenovo, care se regăsește la ei în stand.

Partea de gaming Intel la MWC 2014 este bine reprezentată, doar de tablete demo, unele cu Windows 8 altele cu Android, demo-urile de jocuri instalate pe ele având o grafică de invidiat. Cine știe, poate în scurt timp Intel va reuși să facă ce și-a propus de multă vreme, să devină un competitor adevărat pentru Nvidia și AMD pe segmentul de grafică pentru mobile. Mai ales în ideea că pe desktop au pierdut de mult startul, și au și renunțat la acest segment. Grafica prezentată la stand era bazată pe ultimul procesor Atom, cu fire de execuție.

Am văzut soluții Intel la MWC 2014 chiar și pe sisteme GPS și soluții de securizare ale producătorului implementate pe demo-uri de tablete de business. Aici TPM (Trusted Platform Manager) de la Intel își face simțită prezența și se dovedește a fi alegerea optimă pentru producătorii care construiesc dispozitive cu Windows.

DSCF6494

DSCF6495

DSCF6497

DSCF6499

DSCF6505

DSCF6507

DSCF6509

DSCF6510

DSCF6511

DSCF6508

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail