Cadou de la EA Games: poți descărca gratuit The Sims 2 Ultimate Collection

Cadou de la EA Games: poți descărca gratuit The Sims 2 Ultimate Collection

Cei de la EA Games vă oferă posibilitatea să descărcaţi gratuit, până la sfârşitul lunii, întregul pachet 2 Ultimate Collection.

The Sims 2 complete edition ea origin gratuit

Mai sunt doar câteva zile până pe 31 iulie, ultima zi a acestei luni. Acelaşi număr de zile coincide însă cu o super ofertă a celor de la EA Games.

Nu este prima oară când cei de la vă oferă posibilitatea să descărcaţi gratuit un joc foarte popular din portofoliul lor. Este prima oară însă când respectivul titlu este desprins din universul Sims. Jocul în cauză este colecţia completă The Sims 2, cu toate add-on-urile care au apărut de alungul anilor şi care, pentru mult timp, nu au fost deloc ieftine.

Chiar dacă suportul pentru The Sims 2 din partea publisher-ului a încetat de câteva zile, The Sims 2 Ultimate Collection poate fi instalat gratuit folosind platforma de distribuţie Origin. După ce aţi descărcat aplicaţia Origin, v-aţi instalat-o şi v-aţi creat un cont sau v-aţi autentificat cu unul existent, trebuie să folosiţi un cod pentur a vă adăuga jocul respectiv la colecţie. Din meniul Origin, din colţul din dreapta sus al aplicaţiei, accesaţi secţiunea „Redeem Product Code“ şi introduceţi codul: I-LOVE-THE-SIMS.

Pentru fanii seriei, The Sims 2 a făcut tranziţia la o grafică mult mai bună în comparaţie cu primul titlu din serie. Deşi are câţiva ani buni de când a fost lansat, merită experimentat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: