15 oct. 2014 | 20:14

DeepCool vine cu o nouă carcasă PC, Pangu SW-RD

ACTUALITATE
DeepCool vine cu o nouă carcasă PC, Pangu SW-RD

DeepCool are din ce în ce mai multe lansări în ultima vreme, mai ales ținând cont de succes-ul avut cu seria de produse DeadSilence.

DeepCool-Pangu-Sw-RD-1

DeepCool Pangu SW-RD este o carcasă de tip ATX mid-tower și chiar dacă nu vine în particular cu nimic inovator vine cu o serie de accesorii interesante. Carcasa este bine echipată cu 3 lăcașuri de 5.25 inci, 6 lăcașuri de 3.5/2.5 inci, toate detașabile. Șasiul suportă plăci de bază în format standard ATX, Micro-ATX și Mini-ITX și există 7 slot-uri de expansiune. Răcirea vine de la un ventilator cu diametrul de 120 mm pe partea din spate, 2 ventilatoare de 120 mm pentru partea din față și încă 2 lăcașuri pentru alte două ventilatoare cu aceleași dimensiuni. În carcasă se regăsește doar ventilatorul din spate.

Partea frontală are două porturi USB 2.0 și 2 porturi USB 3.0 precum și conexiuni audio. La interior există spațiu pentru un cooler de CPU cu o înălțime maximă de 165 mm și plăci video cu o lungime de maxim 310 mm dacă toate lăcașurile pentru unitățile de stocare rămân la locul lor. Dacă le detașăm avem loc pentru plăci video cu o lungime de 400 mm.

Unul din aspectele interesante ale lui Pangu SW-RD este iluminarea carcasei cu două benzi LED RGB, controlate de o telecomandă. Cu ajutorul acesteia se pot selecta cu ușurință culorile LED-urilor, perfect pentru cei care se plictisesc repede e design-ul sistemului. Momentan nu există detalii despre disponibilitate și preț însă cu siguranță va fi disponibilă până la sfârșitul anului la un preț modest.

DeepCool-Pangu-Sw-RD-3

DeepCool-Pangu-Sw-RD-4

DeepCool-Pangu-Sw-RD-2

DeepCool-Pangu-Sw-RD-5