Dacă te plictisești de Crăciun, acestea sunt șase jocuri numai bune de încercat

Dacă te plictisești de Crăciun, acestea sunt șase jocuri numai bune de încercat

Dacă ești unul dintre acei oameni care s-au plictisit la prânzul în familie, în vizită la rude sau pur și simplu n-ai ce face, avem o listă cu șase jocuri pe care să le încerci azi. Sunt pentru Android și iOS și sunt gratuite.

jocuri de incercat de craciun

Anul acesta a fost plin cu jocuri, de la cele masive precum Assassin’s Creed: Unity la cele mai mici și care nu păreau să aibă șanse să se afirme precum Flappy Bird. Cu siguranță sunt multe pe care nu le-ai încercat, iar dacă azi vrei să-ți completezi timpul cu ceva distractiv, iată șase jocuri la care să recurgi dacă ai Android sau dispozitiv cu iOS.

Monster Strike e un joc în care controlezi monștri care luptă pentru tine ca tu să devii maestrul lor și să avansezi nivel cu nivel. Poate fi jucat și în multiplayer și atunci poți combina forța unui monstru cu cel al unui prieten pentru a executa un Bump Combo. Jocul e gratuit, deși dispune de in-app purchases, și sunt adăugate noi caractere în mod constant. Este în Play Store pentru Android aici și în App Store pentru iPhone aici.

monster strike

SimCity e un clasic printre jocuri, iar versiunea BuildIt e gata să îți satisfacă pofta de dezvoltare socială virtuală. Are o grafică foarte bună, orașul te așteaptă să îl construiești și apoi să îți menții cetățenii fericiți și poți face alianțe cu prieteni și alte orașe pentru a-ți spori puterea. Poți, dacă ții la astfel de detalii, să deblochezi construcții precum Big Ben din Marea Britanie sau Arcul de triumf din Franța. E în Play Store aici și în App Store aici.

simcity buildit

Pentru că tot ziceam de Flappy Bird la început, a treia recomandare este Swing Copters. Spre deosebire de primul hit, acest joc se desfășoară pe verticală și ai mai multe obstacole decât în cel cu pasărea. Creatorul este același, dependența creată poate fi aceeași, iar gameplay-ul este la fel de simplu: cu o atingere pe ecran schimbi direcția, iar la patru medalii colectate poți debloca noi caractere. E în Play Store aici și în App Store aici.

swing copters

Cu un gameplay puțin diferit, Despicable Me: Minion Rush te introduce în lumea minionilor și trebuie să îți îndeplinești obiectivele lor. Ai de ocolit obstacole, de colectat banane și de avansat nivel cu nivel. O să ai tot felul de rivali pe parcurs, chiar și un Mega Minion, și poți zbura pe spatele unui Fluffy Unicorn. Dacă îți plac minionii sau jocurile de tipul acesta (e și decorat de sărbătoare), e de încercat. E în Play Store aici și în App Store aici.

despicable me minion rush

Unul dintre jocurile de succes pe dispozitive mobile a fost Dumb Ways to Die. Ei bine, revine cu versiunea a doua și acum se numește Dumb Ways to Die 2: The Games. Ești la olimpiadă, iar tot ce trebuie să faci e să nu mori. Vor fi în calea ta tot felul de moduri stupide de a muri, dar scopul este fix să nu le respecți menirea. În acest joc ai, practic, 28 de alte mini-jocuri pe parcursul cărora trebuie să rămâi în viață și să strângi puncte. În Play Store e aici și în App Store aici.

dumb ways to die games

Ultimul joc e clasic și poate cel care te-a enervat sau bucurat anul acesta. E vorba de Candy Crush Saga de care poate te-ai lovit pe Facebook, mai ales. Tot ce trebuie să faci, dincolo de ideea de aventură, decor de basm și altele, e să combini mai multe bomboane la fel pentru a le distruge. Așa strângi puncte și așa avansezi. Ideea e veche, dar succesul Candy Crush Saga a fost consemnat în 2014 și e cel prin care studioul King a ajuns o vedetă printre companiile creatoare de jocuri video.E în Play Store aici și în App Store aici.

candy crush saga