D-Link anunță o nouă linie de routere colorate

D-Link anunță o nouă linie de routere colorate

În ultimii ani, componentele și perifericele asociate cu sistemele PC au devenit ceva mai vesele, mai colorate. Era timpul și pentru routere să îmbrace haine noi, iar D-Link este unul din producătorii în pas cu moda.

D-Link

Noile routere colorate D-Link sunt disponibile în culori vii și, pe lângă alb și negru, mai au două variante disponibile pe turcoaz și roșu aprins. Routerele au specificații destul de bune, fiind capabile de viteze de transfer de 433 Mbps pe conexiunea de 5 GHz și 300 Mbps pe cea de 2.4 GHz, pe lângă cele 4 porturi Gigabit. Routerele dețin și un port USB pentru conectarea unui HDD, stick USB sau a unei imprimante la care să aibă acces toți utilizatorii rețelei.

Design-ul cilindric îmi aduce aminte de comparația noului MacPro cu un coș de gunoi și mă amuz de faptul că de obicei poziția unui router este chiar sub birou. Desigur, noile modele sunt create pentru a fi expuse pe birou, mai aproape de ochii utilizatorului, la fel și noul MacPro de la Apple.

Aceste routere colorate poartă denumirea clasică D-Link AC750 și vor fi disponibile la un preșț aproximativ de 80 de dolari, undeva la 300-330 lei la retailerii locali. Trebuie să recunosc totuși că sunt drăguțe și se potrivesc cu design-ul multor interioare contemporane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: