27 dec. 2014 | 12:06

Cumpăraţi Call of Duty Advanced Warfare pentru Xbox 360 şi îl primiţi gratuit pentru Xbox One

ACTUALITATE
Cumpăraţi Call of Duty Advanced Warfare pentru Xbox 360 şi îl primiţi gratuit pentru Xbox One

Cei de la Microsoft au colaborat cu Activision pentru ca voi să cumpăraţi Call of Duty Advanced Warfare pentru Xbox 360 şi să-l primiţi şi pentru Xbox One.

Call-Of-Duty-Advanced-Warfare2

Deşi nu am văzut încă un studiu oficial pe marginea acestui subiect, sunt convins că foarte mulţi dintre voi şi-au cumpărat sau au primit cadou de Crăciun console de jocuri. Plecând de la această premisă şi având în vedere că ultimul Call of Duty este unul dintre cele mai populare jocuri de anul acesta, Activision v-a pregătit o surpriză.

Toţi posesorii de Xbox 360 care achiziţionează pentru bătrâna consolă Microsoft, vor primi gratuit versiunea jocului de Xbox One, dacă vor face tranziţia la consola next-gen a aceleiaşi companii. Partea bună este că această ofertă va continua să fie valabilă până pe 31 martie 2015. Partea tristă este că se aplică doar celor care au cumpărat versiunea digitală a jocului prin Xbox Live, nu şi celor care l-au cumpărat din magazine obişnuite. Dacă aveţi însă în vedere acest aspect şi reuşiţi să profitaţi de cadou, vă veţi bucura să aflaţi că, deoarece performanţa voastră în joc este asociată ID-ului de Xbox Live, aceasta va fi transferată pe Xbox One. Ca urmare, toată experienţa, bonusurile acumulate, şi toate celelalte provocări realizate in-game, vor fi disponibile din primul moment în care aţi pornit jocul pe consola next-gen a celor de la Microsoft.

Procedura efectivă pentru a profita de această ofertă este foarte simplă. Nu trebuie decât să vă autentificaţi cu acelaşi ID şi aceeaşi parolă pe vechea consolă pe care aţi cumpărat jocul şi pe noua consolă pentru a descărca acelaşi joc ce va figura ca fiind cumpărat. Pentru a înţelege mai bine beneficiile acestei oferte, clipul de mai jos a fost publicat pe canalul oficial de YouTube Xbox.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele