Cum să scapi de News Feed pe Facebook?

Cum să scapi de News Feed pe Facebook?
11:10 26.05.2014

Că să nu mai pierdeţi câteva minute de fiecare dată când accesaţi Facebook cu un motiv anume, trebuie să dezactivaţi partea de .

facebook no news feed extensie

,,Drogul” din , elementul care ne ţine legaţi câteva minute sau câteva ore pe această reţea de socializare poartă numele de News Feed. Amalgamul de reclame, ştiri, activităţi online ale prietenilor şi evenimente din lumea reală, toate sunt cumulate în această secţiune printr-un flux de informaţii care nu se termină niciodată. Dacă aţi intrat vreodată pe Facebook pentru a vorbi cu un prieten şi v-aţi trezit un sfert de oră mai târziu că nu mai ştiţi de ce aţi intrat pe rețeaua socială, motivul este cu siguranţă respectivul News Feed.

Soluţia este eliminarea acestei componente din website prin mai multe moduri cât se poate de simple. Primul este o extensie de Chrome care poate fi descărcată de aici şi care nu are nici un parametru de configurat. O instalaţi şi nu mai aveţi News Feed când veţi intra pe Facebook. Pentru a vedea ce a mai făcut un prieten de al vostru în ultima perioadă, cu acest plugin instalat, va trebui să-l căutaţi după nume în bara de căutare din partea de sus a paginii.

A doua metodă este cross-platform şi a fost realizată de un programator pe nume Max Friedrich. Aceasta este de fapt un stil CSS pe care îl puteţi descărca de pe Github şi pe care ar trebui să-l puteţi instala în orice browser după ce aţi instalat extensia Stylish.

Dacă v-aţi făcut curaj să adoptaţi una dintre cele două metode descrise mai sus, măcar atunci când sunteţi la muncă, veţi fi de zece ori mai eficienţi în timpul programului de lucru.