Cum să încarci smartphone-ul mai rapid

Cum să încarci smartphone-ul mai rapid
13:22 14.07.2014

Una dintre marile probleme ale utilizatorilor de smartphone este autonomia bateriei. Chiar dacă telefoanele nu și-au îmbunătățit puterea de energie, există metode prin care pot fi încărcate mai rapid.

7_130225103749_1

Problema cu smartphone-urile este că autonomia de folosire este de obicei de aproximativ 10 ore, iar apoi mai durează vreo cinci ore să fie încărcate la 100%. Dar existp o metodă prin care telefonul poate fi încărcat destul de rapid, indiferent dacă este Android sau iOS.

Soluția este să dați telefonul pe Mod Avion, să dați luminozitatea la minimum și să lăsați telefonul să se încarce așa. Astfel, el nu va mai consuma nimic suplimentar în timp ce este alimentat și poate fi dus la 100% mai rapid decât ar fi în mod normal, potrivit Cnet. 

Citiți despre carcasele care îmbunătățesc autonomia unui iPhone

Alt sfat pentru cei care-și încarcă telefonul este unul foarte evident. Folosiți o priză, nu calculatorul. Dacă folosiți calculatorul, aveți grijă ce folosiți. Nu toate laptopurile au putere mare și alimentarea de la ele se poate face foarte greu. De asemenea, nu încărcați o tabletă de la un laptop, pentru că are bateria mai mare și va dura câteva ore bune alimentarea. Cablul USB e bun dacă aveți timp să-l țineți toată ziua pe birou, dar pentru rapiditate, priza e sfântă. De asemenea, o mufă USB 3.0 e mai bună și un încărcător de tabletă, față de un încărcător obișnuit de telefon. Aveți grijă să nu băgați prea mult curent în telefon, unele au avut probleme și nu veți primi garanția înapoi dacă faceți asta.

Despre cum să economisești bateria a scris colegul nostru Radu Neagu și puteți citi un articol pe această temă aici. 

O tehnologie pentru o baterie care se încarcă în 30 de secunde a fost deja testată. Puteți citi despre ea aici.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI