Cele mai bune șapte carcase cu baterie pentru iPhone-ul vostru [VIDEO]

Cele mai bune șapte carcase cu baterie pentru iPhone-ul vostru [VIDEO]

Posesorii de iPhone au o mare problemă de când au fost lansate prima oară aceste telefoane – bateria. Acumulatorul nu este unul de anduranță, iar de multe ori acesta este călcâiul lui Ahile pentru aceste device-uri. Noi vă propunem șapte carcase cu baterie inclusă pentru telefoanele voastre.

Mophie-SpacePack-side

Posesori de Android, nu vă îngrijorați, vom avea și pentru voi o listă de carcase cu baterie integrată, doar că acolo e mai greu de ales, deoarece modelele sunt diferite. Vom lua cele mai populare telefoane pentru a le selecta și lor carcase cu baterie.

Lista de mai jos se adresează celor care au iPhone 5 sau iPhone 5s. Dacă aveți un alt iDevice, de pe site-urile oferite de noi puteți vedea huse asemănătoare, dar compatibile cu dispoztivul vostru. E o listă, nu un top, atenție!

Tylt Energi – 2500 miliamperi (mAh)

O carcasă cu slide pentru iPhone cu o baterie de 2.500 de miliamperi, care poate asigura încă nouă ore de folosire a dispozitivului. E compusă din două bucăți – protecția pentru marginile telefonului (iPhone-ul se zgârie ușor) și bateria.

Costă 100 de dolari în magazinul oficial Tylt și are trei culori – verde, albastru și roșu. Carcasa simplă, fără posibilitatea de a glisa telefonul în interiorul ei (va uza terminalul în timp la margini) costă 60 de dolari.

Intrați aici pentru mai multe detalii.

Mophie Juice Pack Plus – 2.100 mAh

Mophie e unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniul carcaselor de telefoane mobile cu baterie. Mophie Juice Pack Plus are o baterie de 2.100 de miliamperi, oferă o rezistență sporită la căzături și are un spate mat, ceea ce înseamnă că dispozitivul vostru va fi protejat atât pe spate, cât și pe margini.

Vă face telefonul mai urât? Normal, dar în excursie ar trebui să luați în considerare un asemenea dispozitiv. Mophie oferă în pachet carcasa, un adaptor pentru căști și un microUSB pentru încărcare.

Mai multe detalii pe site-ul oficial unde costă 120 de dolari.

Mophie Space Pack – 1.700 mAh – 64 GB

Space Pack are o baterie mai mică, de doar 1.700 de miliamperi, dar principala sa calitate este capacitatea de stocare. Da, e prima baterie în carcasă care oferă și capacitate de stocare suplimentară de 64 de GB.

Cum funcționează? Instalați aplicația Space din App Store și puteți să stocați fișiere suplimentare acolo, în spatele unei parole pentru criptarea datelor. Spre deosebire de iPhone-ul normal, în Space Pack puteți introduce orice tip de fișier doriți.

Mai multe detalii pe site-ul oficial, unde costă 150 de dolari.

Belkin Grip Power – 2.000 mAh

Belkin oferă o husă elegantă de 2.000 de miliamperi pentru un preț foarte bun, 100 de dolari. Bateria se încarcă printr-un cablu microUSB.

Pentru a introduce iPhone-ul în carcasă, mai întâi îl glisați în carcasă, apoi puneți bumperul pentru părțile din margine ca să nu îl zgâriați. Și Belkin oferă un adaptor de căști.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

iBlason PowerStand – 3.000 mAh

Îmi place în mod special această carcasă de la i-Blason din două motive. În primul rând, are 3.000 de miliamperi, deci e cea mai mare din această listă. În al doilea rând, poate acționa ca un stand pentru telefonul vostru pe birou.

Carcasa e … uriașă. Acesta este dezavantajul ei. E groasă și destul de grea, dar puteți să țineți telefonul pe birou în poziție verticală. Ca să nu mai zic, că prețul este unul foarte competitiv – 80 de dolari.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

iBattz Mojo Refuel – 2.200 mAh

iBattz oferă o carcasă de 2.200 de miliamperi destul de groasă, dar care are mai multe culori și câteva facilități care mi-au atras atenția. În primul rând, îmi place designul de pe marginile telefonului. În al doilea rând, are două difuzoare pentru un sunet bun (o mare problemă în cazul carcaselor mai ieftine). În al treilea rând, butonul de oprire a alimentării e excelent pentru a conserva energia și a o folosi abia atunci când aveți nevoie.

Are un preț competitiv de 75 de dolari pe site-ul oficial unde puteți ajunge aici.

Maxboost Atomic S – 2.400 de mAh

Maxboost oferă o carcasă de 2.400 de miliamperi. În trecut, aveau carcase care aveau mai multă energie, dar aceasta este mai compactă. Momentan este la reducere și costă 70 de dolari, față de 100 de dolari.

Și această carcasă are două elemente – baterie și bumperul de protecție. De asemenea, are un stand mic pentru a ține telefonul pe birou în poziție landscape.

Detalii și opțiune de cumpărare pe site-ul oficial.