Cum a rezistat un iPhone sub apă 82 de zile?

, 26 Feb, 10:30

Deşi ar putea părea incredibil, un iPhone a fost perfect funcţional după ce a stat în ocean timp de 82 de zile. Cum a rezistat acel iPhone sub apă? Datorită unei .

Cum a rezistat un iPhone sub apă 82 de zile

Deseori, producătorii de carcase pentru gadgeturi realizează menite să ateste gradul de protecţie oferit de acestea. Datorită poveştii de mai jos, cei de la Optrix nu vor mai avea nevoie de teste, pentru simplul fapt că evenimentele vorbesc de la sine.

David McGregor este un utilizator de iPhone 4 şi pasionat de kayak canoe. Într-o zi obişnuită în care s-a dus la o plimbare cu kayak-ul, şi-a introdus iPhone-ul într-o carcasă Optrix, l-a fixat de barcă şi l-a pus să filmeze. Nu a durat însă mult şi iPhone-ul s-a desprins, căzând în ocean. Povestea continuă 82 de zile mai târziu, când un bun samaritean l-a găsit pe plajă şi s-a decis să-l înapoieze proprietarului. Minunea cea mai mare a ieşit la iveală în momentul în care dispozitivul a fost pus la încărcat şi funcţiona de minue, ca în prima zi. Imaginea de mai jos este doar un cadru din filmul pe care îl înregistra smartphone-ul înainte să se scufunde.

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Australia şi este o dovadă atât a gradului de rezistenţă oferit de o carcasă precum cea de mai jos pentru acel iPhone sub apă, cât şi a anduranţei iPhone-ului în sine. Sunt curios dacă alte telefoane ar mai fi fost funcţionale după o astfel de incursiune.

kayak-iphone rezitent sub apaOptrix-XD-iPhone-case-camera

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pe bune? Imaginea de mai sus e doar un cadru? Adică poza aia făcută în photoshop e ce a filmat aparatul? o.O

Alexandru Puiu

A fost o scapare. Am modificat, scuze.

ala bun samaritean de-a gasit telefon cum de-a stiut al cui e? din moment ce i l-a inapoiat, apoi a vazuta gagiul ca terminalul se incarca dupa ce l-a bagat in priza.
inseamna ca o fi avut adresa de acasa sau un numar de telefon gravat pe carcasa, altfel nu=mi explic…

Alexandru Puiu

Eu cred că a cumpărat un cablu pentru că nu avea iPhone, l-a pus la încărcat, a pus probabil şi un SIM nou că acela expirase şi a căutat în agendă ,,mama” sau ,,tata” şi a început să sune.

Păi în cazul ăla e scris aiurea in articol. Că mai întai i l-a inapoiat proprietarului, apoi s-a observat ca inca functioneaza

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail