26 feb. 2014 | 10:30

Cum a rezistat un iPhone sub apă 82 de zile?

ACTUALITATE
Cum a rezistat un iPhone sub apă 82 de zile?

Deşi ar putea părea incredibil, un iPhone a fost perfect funcţional după ce a stat în ocean timp de 82 de zile. Cum a rezistat acel iPhone sub apă? Datorită unei .

Cum a rezistat un iPhone sub apă 82 de zile

Deseori, producătorii de carcase pentru gadgeturi realizează menite să ateste gradul de protecţie oferit de acestea. Datorită poveştii de mai jos, cei de la Optrix nu vor mai avea nevoie de teste, pentru simplul fapt că evenimentele vorbesc de la sine.

David McGregor este un utilizator de iPhone 4 şi pasionat de kayak canoe. Într-o zi obişnuită în care s-a dus la o plimbare cu kayak-ul, şi-a introdus iPhone-ul într-o carcasă Optrix, l-a fixat de barcă şi l-a pus să filmeze. Nu a durat însă mult şi iPhone-ul s-a desprins, căzând în ocean. Povestea continuă 82 de zile mai târziu, când un bun samaritean l-a găsit pe plajă şi s-a decis să-l înapoieze proprietarului. Minunea cea mai mare a ieşit la iveală în momentul în care dispozitivul a fost pus la încărcat şi funcţiona de minue, ca în prima zi. Imaginea de mai jos este doar un cadru din filmul pe care îl înregistra smartphone-ul înainte să se scufunde.

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Australia şi este o dovadă atât a gradului de rezistenţă oferit de o carcasă precum cea de mai jos pentru acel iPhone sub apă, cât şi a anduranţei iPhone-ului în sine. Sunt curios dacă alte telefoane ar mai fi fost funcţionale după o astfel de incursiune.

kayak-iphone rezitent sub apaOptrix-XD-iPhone-case-camera

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele