Cozy Room îți permite să iei o pauză… de la lumea înconjurătoare

, 20 Iun, 15:10

Cozy Room oferă celor care nu mai au norocul de a lucra de acasă și sunt probabil prinși într-un mediu de tip ”cubicle”, o oază de liniște atunci când au nevoie.

Cozy Room

Cozy Room este de fapt un scaun care glisează într-un spațiu de un metru pătrat, unde se află un birou mic și o serie de echipamente pentru relaxare. La interior pot fi montate opțional, un televizor sau un computer, și există o serie de rafturi și dulăpioare pentru depozitarea elementelor personale. Odată închis în acest Cozy Room ești izolat complet de zgomotele exterioare.

Biroul interior pare să permită continuarea lucrului din interior, și chiar dacă ecranul și computerul nu sunt elemente standard pentru acest Cozy Room nu există nici un sistem de instalații sanitare, așadar trebuie să reveniți la ”lumea reală” atunci când vine ”chemarea naturii”. În altă ordine de idei, japonezii au idei destul de ciudate atunci când vine vorba de intimitate, iar aceste cămăruțe ce costă aproximativ 8000 de dolari bucata, nu știu dacă reprezintă soluția ideală. Populația lor este destul de mare însă, și există o posiblilitate ca aceste dispozitive să aibă un succes, fie el și unul relativ.

Dispozitivele vor putea fi achiziționate și instalate de către persoane fizice, fiind destinate momentan doar pieței japoneze.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail