Cougar 600M, un mouse de gaming mult mai accesibil

Cougar 600M, un mouse de gaming mult mai accesibil

Cougar a lanst de curând al doilea mouse de gaming produs de companie, 600M, o variantă mai accesibilă decât 700M.

Cougar-600M-2

Cougar 600M este un mouse specific pasionaților de gaming care chiar dacă este mai accesibil ca frățiorul său mai mare reprezintă o alegere ideală atât pentru gamerii înrăiți cât și pentru cei de ocazie. Mouse-ul este construit cu switch-uri de calitate OMROM și un senzor ADNS-9800, un material aderent pe partea superioară și un procesor ARM pe 32 biți precum și 512 KB memorie de stocare. Mouse-ul poate stoca 3 profile complete, fiecare cu setările specifice, macro-uri și configurații de butoane. Memoria internă înseamnă că se poate folosi cu succes în cadrul competițiilor neavând nevoie de un software pentru a prelua acele setări.

Din punct de vedere design este cu adevărat deosebit fiind unul dintre puținele periferice disponibile în această culoare agresivă. Există o variantă și pe negru pentru cei mai conservatori. Forma sa este ergonomică și special concepută pentru gamerii dreptaci. Cougar spune că mouse-ul este cel mai bine folosit cu prinderea de tip gheară însă pentru cei care își așează toată palma pe mouse oferă un suport suficient.

Totalul de butoane configurabile ale acestui mouse este de 8 dacă numărăm și butonul la 45 grade configurat pentru trăgaciul puștii în jocurile specifice. Suportă de asemenea sistemul Cougar UIX și Cougar Fusion pentru a fi perfect compatibil cu alte accesorii ale producătorului. Despre preț nu se cunosc încă informații oficiale însă se speculează un preț de aproximativ 50-60 Euro.

Cougar-600M-1

Citește și:
Etichete: