Cosmote și Romtelecom se transformă pe 12 septembrie în Telekom România

, 25 Aug, 11:50

Cosmote și Romtelecom vor anunța trecerea la noul brand Telekom România pe 12 septembrie, potrivit invitațiilor trimise presei. 

58787593
Cosmote și Romtelecom fac parte din concernul global Deutsche Telekom. Așadar, după o perioadă în care au activat cu brandurile proprii, ele vor fi transformate în Telekom România.

Deutsche Telekom este activ în 50 de țări, cu peste 143 de milioane de clienți de telefonie mobilă și 31 de milioane de clienți de servicii fixe.

Tocmai am primit invitația pentru evenimentul de presă ce va avea loc pe 12 septembrie, când cele două branduri vor renunța la culorile și identitatea proprie și vor prelua rozul Telekom.

Peste 40 de magazine vor fi renovate în întregime în acest an, în linie cu identitatea şi grafica noului brand. „Dintre acestea, şapte concept stores vor oferi clienţilor o experienţă interactivă, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom“, menționează compania. Acest unic operator va avea un singur call center, un singur site pentru clienți și prezența în social media va fi sub numele Telekom Romania.

În prezent, cel mai mare operator din România este Orange, cu 10,38 milioane de clienți. Urmează Vodafone cu aproape 8 milioane de abonați. Cosmote și Romtelecom vor deveni un singur operator, care va avea 10,82 milioane de clienți, cu aproape 400.000 de abonați în plus față de Orange, conform Economica. RCS&RDS va fi pe locul patru cu aproape patru milioane de clienți, iar pe ultimul loc va fi UPC cu 2,3 milioane de abonați.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Ar fi bine daca s-ar transforma dar din pacate isi schimba doar numele. Rtc va ramane oricum campionul preturilor mari.

Vlad Andriescu

Aflăm mai multe pe 12 septembrie 🙂

Poate se schimba si calitatea serviciilor ca nu merita banii pe care ii platim.

Radu Moldoveanu

Sunt foarte fericit ca vom avea si noi romanii ca si in alte tari brand-ul T al Deutsche Telekom. Eu astept de mult acest brand si sper sa avem preturi mai ieftine la smartphone-uri, tablete si abonamente.

Tocmai am vazut pe iqads.ro teaser-ul pentru lansarea brand-ului „Telekom Romania” cu „Sa aprindem cu totii magenta” cu Smiley si Pavel Bartos.
http://www.iqads.ro/articol/30343/sa-aprindem-cu-totii-magenta-teasing-pentru-lansarea-brandului-telekom-romania

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail