Combo-ul mouse+tastatură CM Storm Octane, combinație de buget

Combo-ul mouse+tastatură CM Storm Octane, combinație de buget

Cooler Master CM Storm Devastator este un combo mouse+tastatură lansat destul de recent, un produs destinat gamerilor cu un buget mai redus.

CM-Storm-Octane-1

Prețul lui CM Devastator era în jur de 30 de euro. Urmând succesul acstei combinații Cooler Master revine cu CM Storm Octane, un nou pachet format dintr-o tastatură și un mouse, tot pentru gamerii cu un buget mai redus. Acesta deține o serie de specificații și elemente de design asemănătoare produselor din seria Devastator însă cu câteva elemente în plus.

CM Storm Octane permite configurarea iluminării atât pentru tastatură cât și pentru mouse, în 7 combinații diferite de culori, pentru a le potrivi cât mai bine cu design-ul sistemului de gaming. Mouse-ul din acest kit vine echipat cu un senzor optic destul de cunoscut, AVAGO 3050 cu o sensibilitate de la 500 la 3500 DPI și cu switch-uri garantate pentru 10 milioane de click-uri. Tastatura vine și ea cu o serie de opțiuni utile precum controale dedicate de multimedia, taste iluminate și 19 taste ce beneficiază de anti-ghosting.

Nu există informații oficiale despre prețul la care va fi disponibil acest kit însă ne așteptăm să se încadreze în aceeași plajă de prețuri ca și Devastator, poate puțin mai mult având în vedere că este un produs mai nou. Estimativ, 40-45 euro. Pentru acești bani cred că este una dintre cele mai bune soluții, dacă nu chiar cea mai bună pentru gaming. Chiar dacă nu beneficiază de construcția și componentele premium ale produselor mai scumpe, mă îndoiesc că putem găsi o variantă mai bună de la un producător de renume.

CM-Storm-Octane-2

CM-Storm-Octane-3