CES 2015 – Samsung și-a anunțat programul. Anunță Galaxy S6 chiar la începutul anului?

CES 2015 – Samsung și-a anunțat programul. Anunță Galaxy S6 chiar la începutul anului?
Răzvan Băltărețu
11:39 06.12.2014

Samsung participă la târgul de tehnologie CES 2015 din Las Vegas și și-a anunțat programul conferințelor. În 2015, Galaxy S6 e cel mai așteptat smartphone al companiei, dar debutează în SUA?

samsung galaxy s5 foto razvan baltaretu
Samsung Galaxy S5 a adus o noutate prin senzorul de scanare a amprentei. FOTO Răzvan Băltărețu

Samsung Galaxy S6 va fi lansat, cu siguranță, în primele trei luni ale anului viitor. Compania și-a anunțat și programul pentru CES 2015 (Consumer Electronics Show), cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei în Statele Unite ale Americii, și va debuta cu o conferință de presă pe 5 ianuarie, de la ora 14.00 (ora SUA). De la 18.30 va avea și un keynote în care, cel mai probabil, va prezenta noi produse.

Pe lista de produse se vor regăsi noi tablete din gama Pro și ne-am putea aștepta la prezentarea pe larg a Samsung Galaxy A7, noul smartphone al companiei realizat după tendințele lansate cu Galaxy Alpha și Galaxy Note 4. Vorbim de un smartphone cu ecran de 5,5 inci full HD, 2GB de memorie RAM și o cameră foto de 12 megapixeli. Se zvonește că acesta va fi lansat în decembrie, dar doar în China.

Revenind la Samsung Galaxy S6, cel mai așteptat telefon al companiei, acesta foarte probabil va fi introdus mai spre primăvară printr-un eveniment dedicat acestuia, cum s-a întâmplat în ultimii ani. Totuși, știm deja câteva dintre dotările pe care le va avea.

Galaxy S6 a apărut într-un test de benchmark și figurează cu indicativul SM-G925F. Este dotat cu un procesor octa-core Exynos 7420, 3GB de memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare a datelor. Camera foto principală va avea nu mai puțin de 20 de megapixeli, în timp ce camera foto secundară va avea 5 megapixeli. Smartphone-ul va rula Android 5.0 Lollipop și va avea, printre altele, un ecran de 5,5 inci cu rezoluția QHD (2.560 x 1.440 de pixeli). Designul va fi inspirat de Galaxy Note 4, iar Galaxy S6 ar fi însoțit de o versiune Edge

Comentarii
loading...