CES 2014: Samsung ATIV One 7 este un All-in-one care arată bine

CES 2014: Samsung ATIV One 7 este un All-in-one care arată bine

Cu numele complet One 7 2014 Edition, all-in-one-ul de mai jos este un nou desktop PC care arată foarte bine şi ocupă un spaţiu mic.

Samsung-ATIV-One-7 2014 all-in-one

La CES anul acesta aflăm că desktopurile clasice nu au murit nici pe departe, doar s-au reinventat în all-in-one-uri şi Steam Box-uri. În acest caz, este vorba de un all-in-one Samsung cu numele de One 7 2014 Edition ascuns într-o carcasă albă cu accente argintii.

Sistemul de mai sus este construit în jurul unui panou Full HD de 24 de inci şi, pe lângă faptul că aduce aminte de tabletele companiei, a fost şi construit în aşa fel încât să comunice de minune cu smartphone-urile şi tabletele cu prefixul Galaxy. Această parte de interconectivitate este realizată prin intermediul tehnologiilor Samsung Link şi SideSync 2.0. Un exemplu al acestui parteneriat între aparate Samsung constă în faptul că, dacă un Galaxy S închis este conectat la ATIV One 7, de pe all-in-one puteţi accesa muzica de pe telefon fără probleme.

În ceea ce priveste configuraţia hardware cu care puteţi achiziţiona un nou ATIV One 7, aceasta include procesoare Intel Core i3/i5 de a patra generaţie cu IGP-uri integrate, un hard disk de 1TB sau un SSD de 128GB şi o cameră frontală 720p. Pe lângă faptul că vine preinstalat cu Windows 8.1, pe spatele carcasei mai găsiţi două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0 şi un port HDMI care funcţionează atât ca ieşire cât şi ca intrare. Nu ştim încă un preţ exact şi o dată de lansare, dar nu ar trebui să mai dureze mult până le vom afla.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: