Samsung ATIV Tab 3 – cea mai subtire tableta cu Windows 8 a fost lansata

Samsung ATIV Tab 3 - cea mai subtire tableta cu Windows 8 a fost lansata

In cadrul de la Londra, unde a fost lansat si ATIV Tab 3, foarte multi fani ai brandului au sperat sa faca parte din acel paradis tehnologic.

samsung ativ tab 3 windows 8

ATIV Tab 3 are doar 8,2 milimetri in cel mai gros punct si pare un produs  de calitate superioara in comparatie cu alte gadgeturi similare. Are preinstalat Windows 8, versiunea normala si, daca ne uitam la procesorul Intel Atom Z2760 si la cei doi GB RAM, putem afirma fara echivoc ca acest dispozitiv are toate sansele sa reprezinte un pas inainte in evolutia hibridurilor.

Cu trasaturi similare cu alte tablete, ba chiar mai subtire decat ce am fi putut sa gasim pana in acest moment pe piata, magia lui ATIV Tab 3 se va reflecta in vanzari astronomice. Este vorba de o grosime infima si de un accesoriu cu un grad sporit de adoptie, S-Pen. Creionul inteligent al celor de la Samsung care a popularizat intens seria de tablete si phablet-uri Note, realizat in continuare in colaborare cu Wacom, va fi integrat in noua tableta. Nu se stie inca daca aceasta versiune de Windows 8 vine cu posibilitatea efectuarii unor lucrari complexe in Photoshop sau lipseste suportul din drivere. deja ca din prima zi de disponibilitate vom avea Samsung Apps, One Note, precum si alte aplicatii create special de producator.

In alta ordine de idei, acest gadget promite o autonomie de 8,5 ore, o performanta remarcabila, as zice.

Citește și: