Cele mai bune jocuri la reducere pentru iPhone sau Android

Cele mai bune jocuri la reducere pentru iPhone sau Android

Black Friday 2014 a trecut, dar asta nu înseamnă că ofertele s-au terminat. Astăzi este Cyber Monday, iar pe Play Store și App Store puteți găsi niște reduceri considerabile.

google play store

 

Ne aflăm în prima săptămână după Black Friday, iar  magazinele online ale celor de la Google și Apple sunt pline de reduceri la tot felul de aplicații și jocuri. Nu există o perioadă mai bună pentru a cumpăra un joc pe care îl doreați de mai mult timp. Va prezentăm astfel câteva dintre cele mai bune jocuri care au prețurile reduse.

Cele mai bune jocuri la reducere – The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises se află la reducere pe App Store în acest moment. Jocul este inspirat după ultima parte a trilogiei extrem de populare regizate de Christopher Nolan. Dacă v-au plăcut filmele și vreți un joc care vă va ține concentrați o perioadă, atunci puteți descărca The Dark Knight Rises de pe App Store, unde este disponibil pentru 1 dolar.

the dark knight rises Cele mai bune jocuri la reducere

Cele mai bune jocuri la reducere – True Skate

True Skate este unul dintre cele mai bune jocuri despre skateboarding pe care le puteți găsi în acest moment pe Google Play Store. Din păcate, jocul vine cu un singur parc în care puteți juca, restul putând fi achiziționate ulterior prin intermediul aplicației. True Skate se găsește pe Play Store la prețul de 3,5 lei.true skate Cele mai bune jocuri la reducere

Cele mai bune jocuri la reducere – Republique

Republique este de departe cel mai bun joc pe care l-am inclus pe lista noastră. Acesta se bucură de o poveste captivantă alături de o grafică foarte bună și un gameplay care vă va impresiona cu siguranță. Republique este disponibil atât pe App Store, cât și pe Play Store, dar din păcate reducerea nu este valabilă decât pe magazinul celor de la Google. Puteți descărca Republique de pe Play Store pentru 7,07 lei.

republique Cele mai bune jocuri la reducere

Cele mai bune jocuri la reducere – Letters from Nowhere

Letters from Nowhere este la reducere pe Play Store în acest moment de unde poate fi cumpărat cu 3,5 lei. Letters from Nowhere este considerat de mulți a fi unul dintre cele mai interesante jocuri din categoria sa.letters Cele mai bune jocuri la reducere

Cele mai bune jocuri la reducere – Call of Duty: Strike Team

Call of Duty: Strike Team este unul dintre jocurile mai scumpe de pe lista noastră, dar și el face parte din oferta generală. Acesta este la reducere pe Google Play Store, putând fii achiziționat pentru suma de 14,09 lei.

call of duty strike team Cele mai bune jocuri la reducere

Cele mai bune jocuri la reducere – Tomb Raider I

Tomb Raider Iprimul și unul dintre cele mai populare jocuri din seria Tomb Raider, este acum disponibil pe App Store pentru doar 1 dolar. Veți avea parte, printre altele, de acrobații, explorări și dueluri cu numeroși inamici în jocul Tomb Raider I.

tomb raider Cele mai bune jocuri la reducere

Citește și: